Labbassistent

Labbassistent

Till ett av våra kundföretag i Tingsryd söker vi nu en noggrann Labbassistent för deltidsjobb på eftermiddagar och kvällar.

Som Labbassistent kommer du att jobba med biokemiska analyser och stötta produktionen i kvalitetsfrågor och du utvärderar analysresultaten och supportar produktionen. Främst arbetar du proaktivt för att säkerställa toleransnivåerna och utlovad kvalitet men du arbetar även med orsaksanalyser vid kvalitetsförändringar och eventuella uppkomna avvikelser och brister.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Genomföra analyser
  • Utvärdera analysresultat
  • Arbeta proaktivt för att säkerställa att företagets produkter håller sina toleranser samt utlovad kvalitet
  • Tillhörande administration och dokumentation
Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som för närvarande är student på universitet eller högskola, det är meriterande om dina studier är kopplade till biovetenskap eller livsmedel. Alternativt har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% med ett flexibelt schema som ger dig möjlighet att arbeta kvällstid. Ditt genuina intresse och viljan att lära och utvecklas är en förutsättning för att kuna lyckas i rollen.

Som person är du analytisk och strukturerad samt är du mån om att leverera högsta möjliga kvalitet. Du är en god lagspelare som har lätt för att ta kontakt med nya människor. Vidare behärskar du både svenska och engelska såväl skriftligt som muntligt.

Vår kund erbjuder en modern och utvecklande arbetsplats med stort fokus på personalen.

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos Empleo men arbetar ute hos vårat kundföretag i Tingsryd. Uppdraget avser ett deltidsjobb och förväntas löpa minst fram till sommaren 2019, med eventuell chans till förlängning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast enligt överenskommelse

Ort/Placering: Tingsryd

Omfattning: Deltd, vardagar kl 16-20:30

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Sista ansökningsdatum: 2019-02-08
Mer info
Kontaktperson Marcus Royson
Telefon 0470-730192
Område Tingsryd
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 feb (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång.