AXB Education AB söker en Redovisningsansvarig

AXB Education AB söker en Redovisningsansvarig

Om oss

AXB Education AB är en skolkoncern som driver starkt värdegrundsbaserade skolor med fokus på arbetsmarknadens riktiga behov. Sedan starten av första skolan Academy Of Music & Business 2013, har AXB startat systerskolan Academy of Music and Business i Vara kommun i Västergötland samt Academy of Retail and Business. Skolorna har lockat elever både nationellt och internationellt. AXB arbetar med värdegrund på ett unikt lärosätt via en plattform som man kallar My Better Me, där stort fokus läggs på emotionell intelligens, individutveckling, karaktär och kultur. AXB Education har således tre aktiva skolor på tre orter i Sverige och ca 70 anställda, och befinner sig i en utvecklingsfas där man ser en expansion både mot fler fysiska skolenheter, men även mot education tech. Huvudkontoret är beläget i Tingsryd. Mer information hittar du på axbschools.com

För placering på Academy och Music and Business i Tingsryd söker vi nu en Redovisningsansvarig

Är du en serviceinriktad och noggrann redovisningsansvarig som älskar att arbeta med ekonomiadministration? Hos oss får man arbeta brett med ekonomi och vara den som ägare och kollegor vänder sig till med frågor kopplat till lön, budget, redovisning och resultat. Om ditt hjärta klappar lite extra för redovisning och du längtar efter att få bidra med dina kunskaper i en verksamhet som drivs av passion och samarbete?
Då är det dig vi söker.

Dina arbetsuppgifter
  • Operativt ansvarig för det dagliga bokföringsarbetet
  • Operativt ansvarig över månadsbokslut och kvartalsrapporter
  • Analysera och följa upp kostnader, rekommendera åtgärder
  • Utbetalning av löner. Hos oss tillämpas månadslön.
  • Sköta kontakten med skatteverk, kommuner och andra myndigheter.
  • Fakturering
  • Betalningar
Din profil

Vi ser fram emot att få en kollega som är engagerad, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Din lojalitet och uppriktighet är utmärkande drag hos dig och du trivs med en ansvarsfull roll i en verksamhet som präglas av passion, kreativitet och samarbete. Vi söker även dig som är empatisk, trivs i en lättsam miljö och har förståelse för olikheter.

För att lyckas i denna roll har du erfarenhet av självständigt arbete med någon form av ekonomisk utbildning som bas. Från tidigare anställningar är du van vid att analysera och dra slutsatser men även av att klargöra det du ser. Du har förmågan att på egen hand driva projekt framåt och tycker om att ständigt effektiviserara och upprätthålla processer.
Vi önskar goda kunskaper i Officepaktet samt i tal och skrift i svenska och engelska.

Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Gabriella Leske på 0470-32 38 32.
Sista ansökningsdag är den 5 maj.
Mer info
Område Tingsryd
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se