Hoppa till innehåll
Svevia AB logotyp

Transportledande administratör natt till Svevia Timrå

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en administratör inom drift och underhåll till vår etablering i Timrå. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Transportledande administratör

Trivs du med administrativa uppgifter och dessutom vill jobba ständig natt? Då är det här tjänsten för dig!

Svevia är stolta över att ansvara för drift och underhåll av de statliga vägarna inom Trafikverkets driftområde Sundsvall och här får du som administratör en viktigt roll.

Du ansvarar för administrativa uppgifter så som registrering av skadeärenden, hantering av Trafikverkets anslutnings- och ledningsärenden, svara på kundmejl samt bemannar Svevias jourtelefon.

Vintertid ansvarar du också för driftområdet nattetid, vilket innebär att du bevakar väderdata och kallar ut plogbilar, saltbilar och andra driftåtgärder för att säkerställa framkomligheten på vägarna.

Tjänsten är en heltidsanställning med arbetstid förlagd måndag - torsdag nattetid. Du utgår från Svevias etablering i Timrå och resor inom driftområdet förekommer. Under sommarhalvåret finns möjlighet att jobba dagtid istället för natt.

Vem är du?
I tjänsten förekommer resor inom driftområdet, därför behöver du B-körkort. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av drift och underhåll av vägar, anläggning eller arbetsledning. Har du tidigare jobbat som transportledare är det meriterande. Vidare är erfarenhet av vägdrift och vinterväghållning är ett plus.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas bra i rollen behöver du vara lösningsfokuserad och lugn i att hantera problem som uppstår. Eftersom vädret i stor utsträckning styr vår verksamhet behöver du vara stresstålig och anpassningsbar utifrån rådande förutsättningar. Vidare värdesätter vi en analytisk förmåga och hög kommunikationsförmåga.

En del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 19 maj. Urval görs löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Erik Sundin på erik.p.sundin@svevia.se


Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Verksamhetsområde: Drift och underhåll
Platser: Timrå
Svevia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är grunden i svensk infrastruktur

Svevia är specialist på att bygga och underhålla vägar, broar, hamnar och annan infrastruktur. Vi banar väg för nya stadsdelar, järnvägar, industri- och energianläggningar. Svevia är igång dygnet runt: vi sopar, plogar och sköter om vägar, gator, torg och tar hand om det gröna runtomkring.

Vi lägger grunden som ger rörlighet och plats åt människor, varor och tjänster. En grund som får stad och land att fungera. En nytta för hela samhället. Alltid med så stor hänsyn som möjligt till människor och miljö.

2022 omsatte Svevia 11,3 miljarder kronor och våra 2 200 medarbetare finns på 100 platser i Sverige. Under senare år har vi även vuxit oss starkare som vägentreprenör i Norge.