Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Ekonomiassistent till växande bolag!

Ansök nu
Är du en initiativtagande, positiv och driven person som vill arbeta tillsammans med ett glatt gäng? Söker du en arbetsgivare som värdesätter flexibilitet i kombination med hårt arbete, som ser till att du når utveckling i din roll som ekonomiassistent?
Varmt välkommen in med din ansökan idag! Urval sker löpande.

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker en ekonomiassistent till vår samarbetspartner. Du kommer att sitta i deras nybyggda och attraktiva lokaler i Timrå där du samarbetar tätt med dina kollegor på produktionsledning, inköp, projektledning och såklart ekonomi.

Nyckeln till deras framgångsrika verksamhet är en härlig, trygg och stimulerande arbetsmiljö och de strävar efter att ge sina anställda alla förutsättningar för att lyckas och trivas i sina roller. Det innebär att du som ekonomiassistent kommer ges hög flexibilitet och en välfungerande organisation som stöttar dig i ditt arbete. Du får inte bara en spännande och utmanande roll utan också en arbetsgivare som verkligen bryr sig om sin personal och som vill se dig växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Arbetsuppgifter:
Vad som väntar i din roll är ett tajt och prestigelöst gäng som längtar efter att ta emot dig. Som ekonomiassistent blir du en del av ett sammansvetsat team där du kommer att ansvara för bokföring, redovisning, kund- och leverantörsreskontra, med mera! Det kommer även att förekomma administration och stöttning inom de olika avdelningarna på företaget, beroende på arbetsbelastning.
Inledande din anställning kommer du få gå bredvid ekonomiansvarig och lära känna hur verksamheten fungerar, för att på sikt ta dig an dina arbetsuppgifter alltmer individuellt. I dina arbetssätt är du prestigelös och följer upp de arbetsuppgifter du åtar dig.

Vi söker dig som
Är en nyfiken och driven person som trivs i en fartfylld och flexibel arbetsmiljö. Här finns det alltid något att göra. Rollen passar dig som tar för vana att ta egna initiativ och som trivs i en roll där man jobbar tätt med sina kollegor i strukturerad anda!
För att lyckas i den här rollen ser vi att du har erfarenhet av ekonomi sedan tidigare, antingen från arbete eller studier, samt att du har goda kunskaper i Office-paketet. Du har ett öga för detaljer och gillar att arbeta operativt. Du är en prestigelös lagspelare men som också trivs med självständigt arbete. Krav för tjänsten är även mycket goda kunskaper av det svenska språket i tal och skrift.
Meriterande är om du har erfarenhet av hantering av löner sedan tidigare samt erfarenheter inom projekthanteringssystemet Monitor, men det är inget krav för tjänsten.

START: Omgående / Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Timrå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Schölander

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Hanna Schölander
Email
Område
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare