Hoppa till innehåll
Fagerström logotyp

C-Chaufför till Fagerström sökes!

Publiceringsdatum
28 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för att ge allra bästa service? Har du tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Fagerström en C-Chaufför. Uppdraget är initialt över sommarmånaderna med start 1a juni med goda möjligheter till förlängning efter sommaren. Detta är en heltidstjänst med arbetstider som sträcker sig mellan 07-16, vardagar och du kommer alltid att starta samt avsluta din dag på Fagerströms terminal i Timrå.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Fagerströms önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen som C-Chaufför kommer du arbeta med att köra distribution i Sundsvall med omnejd. Du lastar och lossar själv med hjälp av pallyftare. Tjänsten innebär ett högt tempo med mycket kundkontakt där du kommer leverera till både företag och privatpersoner.

Vi söker dig som
Innehar C-körkort och YKB. Du kommunicerar samt skriver på svenska obehindrat. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Fagerström. Du är en social och strukturerad person som trivs med att träffa människor på en daglig basis. Eftersom tjänsten innebär hantering av fysiskt tunga lyft och förflyttningar med pallyft kan tidigare erfarenhet samt en god fysik vara ett plus. Vi ser även att du tar ansvar för att arbetet ska utföras kvalitativt, är väldigt lösningsorienterad och gillar att samarbeta med kollegor för kundens bästa.

START: 1a juni
OMFATTNING: Heltid
STAD: Timrå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Fagerström logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 april 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!