B-Chaufför till Fagerström Transport!

B-Chaufför till Fagerström Transport!

Brinner du för att ge allra bästa service och trivs med mycket kundkontakt? Har du tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Fagerström en B-Chaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Fagerström under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Detta är en heltidstjänst med arbetstider som sträcker sig mellan 6.00-15.00 och du kommer alltid att starta samt avsluta din dag på vår terminal i Timrå.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Fagerströms önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen som B-Chaufför kommer du arbeta med att köra distribution i Sundsvall och Härnösand där du dem första 2 veckorna går parallellt med en kollega för en ökad säkerhet och för att säkerställa att du får en bra upplärning. Du kommer efter upplärningsperioden att få lasta och lossa själv med hjälp av pallyftare. Tjänsten innebär ett högt tempo med mycket kundkontakt där du kommer leverera till både företag och privatpersoner.

Vi söker dig som
Innehar B-körkort och kommunicerar samt skriver på svenska obehindrat. Vidare är det meriterande att ha behörighet för bakgavellyft och har tidigare erfarenhet av att vara yrkeschaufför.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Fagerström. Du är en social och strukturerad person som har ett tycke om att träffa människor på en daglig basis. Eftersom tjänsten innebär hantering av fysiskt tunga lyft och förflyttningar med pallyft kan tidigare erfarenhet samt en god fysik vara ett plus. Vi ser även att du tar ansvar för att arbetet ska utföras kvalitativt, är väldigt lösningsorienterad och gillar att samarbeta med kollegor för kundens bästa.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Timrå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Jonathan Gerafi
Email Mejla Jonathan Gerafi
Område Timrå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!