Hoppa till innehåll

Coop Timrå- Säljare, Extra

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik!

Söker du jobb? Vi söker extra personal!

Vi söker säljare för visstidsanställning på deltid vid behov .

I din roll som säljare ansvarar du för att kunderna möter en välskött och fräsch butik med ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet. Som säljare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa glädje hos våra kunder.

Som säljare arbetar du med förekommande arbetsuppgifter inom butiken. Varierad arbetstid, kväll och helg. Har du erfarenhet av branschen och fallenhet för service? Vi tror att du som passar för tjänsterna har en utbildning på lägst gymnasienivå. Meriterande är erfarenhet av arbete inom delikatess- och charkvaror och kuntjänst med ATG och Svenska spel. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete! Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.


Du är lyhörd för trender i matkultur och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för butiken. Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Vi är en stor organisation med många butiker. Det innebär att det också finns många möjligheter att vidareutvecklas. Om du vill och har potential kan du växa med oss!

Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Frågor och facklig kontakt
Butikschef, Lars Lindberg, 060-57 55 41
Handels, Mattias Rustan, 076-724 7665

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord, vår organisation och vårt hållbarhetsarbete.

Coop Nord logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 300 000 medlemmar och driver fler än 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt - mat. Vill du vara en del i vårt lag?

https://www.coop.se/coopnord

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Kramfors
Försäljning
Företagslogga
Örnsköldsvik
Försäljning
Företagslogga