Student till IBEROBOT!

Student till IBEROBOT!

Här kommer en unik möjlighet som du inte vill missa om du studerar inom datateknik, elektronik, automationsingenjör eller teknisk fysik! Vad sägs om ett deltidsarbete med chans till att jobba mer under sommare? Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.
Arbetsuppgifter

Rollen kommer att kunna formas utifrån dina förkunskaper inom området men det huvudsakliga arbetet innebär vidareutveckling hos svetsvakt med tonvikt på C - programmering.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Studerar en kandidat eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektronik, teknisk fysik eller automationsngejör och har läst klart de första 2 åren
  • Kan programemra i C
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Ca 2 dagar/veckan + heltid under sommaren
  • Placering: Timrå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se