Fältmekaniker- Timrå

Fältmekaniker- Timrå

Om tjänsten

I rollen som fältservicemekaniker kommer du att arbeta med service, reparationer, felsökning och underhåll av Caterpillars entreprenadmaskiner i fält hos våra kunder i Västernorrland. Tjänsten utgår från vår verkstad i Timrå och du kommer rapportera till vår verkstadschef som är placerad vid samma anläggning.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som fältmekaniker och har god kännedom av entreprenadmaskiners konstruktion och funktion. För att lyckas i rollen som fältservicemekaniker bör du ha:

Kompetens inom service och underhåll av liknande produktprogram

Gymnasial utbildning

God datavana

Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt

B-körkort

Din profil:

Vi söker dig som är självständig, utåtriktad, serviceminded, lyhörd och noggrann. Tjänsten är omväxlande med frihet under ansvar och passar dig som gillar utmaningar och tänka utanför boxen.

Vi erbjuder:

Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.

Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Ett spännande jobb där du har stora möjligheter att utveckla dig själv på flera olika plan.

Placering:Timrå

Frågor? Ring Joakim Strömberg på telefon 070-3120422

Intresserad? Skicka din ansökan senast den 2020-02-23
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://zeppelin-cat.se/se
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.