Spännande karriärmöjlighet som Redovisningsansvarig till globalt företag

Spännande karriärmöjlighet som Redovisningsansvarig till globalt företag

Vi söker efter dig som vill ta nästa steget i karriären och arbeta som Redovisningsansvarig till vår kund i Timrå. Företaget jobbar mot en global marknad med en unik produkt som finns tillgänglig i 70 länder på 4 kontinenter.

Information om uppdraget:

Du som söker denna tjänst har en bakgrund inom ekonomi, gärna från några års arbete på tex redovisnings och revisionsbyrå.

Detta är en rekrytering som StudentConsulting gör på uppdrag av vår kund. Placeringsort är Timrå och anställningen tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat för uppdraget. Du blir anställd direkt hos kundföretaget. Arbetstider är kontorstider vardagar.

Som redovisningsansvarig är du den viktig del i företagets Service Center som servar kunder i både Sverige och Europa. Avdelningen sköter redovisningen för enheterna sälj -och produktion och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar månadsrapportering för några av dessa enheter. För att säkerställa hög kvalité i månadsboksluten jobbar man inom teamet med den lokala organisationen.

Detta söker vi:

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Månadsbokslut
  • Månadsrapporter
  • Årsrapporter
  • Utvecklings -och kvalitetsarbete
  • Inbetalningar av moms, skatt och exportavgifter
Profil
Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då detta är koncernspråk. Meriterat är om du även kan franska eller tyska. Du är behärskar Excel på Avancerad nivå och en fördel om du även har erfarenhet av Microsoft Dynamics AX. Företaget använder sig även av flera olika affärssystem som man arbetar i.

Som person värdesätter du att ingå i ett team, där man stöttar varandra. Du är resultatorienterad och är bra på att prioritera trots tidvis högt tempo. Prestigelöshet och viljan att utvecklas så väl själv som tillsammans med övriga kollegor, samt en bra känsla för detaljer beskriver dig som person.
Låter detta som det rätta jobbet för dig? Sök tjänsten direkt! Urval och intervjuer görs löpande.
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se