Redovisningskonsult till T redovisning

Redovisningskonsult till T redovisning

Vi söker dig som vill arbeta som redovisningskonsult på T redovisning AB i Timrå. Här får du arbeta med externa kunder och den interna ekonomin i koncernen.

Information om uppdraget:

Som ekonom på T redovisning arbetar du med den löpande bokföringen för externa kunder samt övriga bolag inom koncernen. T redovisning består idag av tre stycken konsulter som växlar mellan att arbeta mot bolag inom den egna koncernen samt externa kunder som nyttjar redovisningstjänster. Som redovisningskonsult här får du möjligheten att på sikt arbeta mycket brett. Du kommer arbeta tätt med övriga konsulter och har god möjlighet att lära dig på jobbet allt eftersom.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar processen och du blir direktanställd hos T redovisning. Utdrag ur belastningsregister och ekonomisk bakgrundskontroll är en del i rekryteringsprocessen.
Placeringsort är Timrå i T redovisnings lokaler. Arbetstid vardagar kontorstid. Tillträde Januari 2019 eller enl. överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid.

Detta söker vi:

Du som söker har tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi. Inledningsvis kommer du främst arbeta med löpande bokföring, reskontra och löner. T redovisning ser gärna att du på sikt vill arbeta med bokslut, skattedeklarationer och rådgivning. Det absolut viktigaste är att du vill växa inom yrket. Det är meriterande med utbildning inom ekonomi men ej ett krav. Då detta är en liten ekonomiavdelning som hanterar ekonomin för bolag inom den egna koncernen och externa kunder är det viktigt att du är duktig på att växla mellan arbetsuppgifter och ser dig själv som flexibel. Du är en lyhörd person som vill lära dig och inte är rädd för att fråga.

Låter detta som ett intressant uppdrag så tycker vi att du ska söka så snart som möjligt. Vi jobbar löpande med urval och intervju och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer på ida.holmer@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

: T redovisning AB hjälper mindre och medelstora aktiebolag att sköta och hantera sin företagsekonomi. Kom in, prata ut. Tillsammans hittar vi lösningen för dig och ditt företag. Välkommen till en kunnig och kostnadseffektiv hjälpreda i ditt vardagsföretagande.
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se