Ledande montör till Eltel - Distrikt Nord

Ledande montör till Eltel - Distrikt Nord

StudentConsulting söker dig som vill vara med och utveckla framtidens Eltel. Du kommer att erbjudas stora möjligheter att utvecklas både inom företaget och personligen!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för Eltels räkning dig som vill arbeta inom en organisation där du får vara med och utvecklas och påverka. Eltel söker dig som har ansvarskänsla och vill växa med ansvar inom organisationen. I första hand söker vi dig med minst 5 års erfarenhet av liknande arbete som känner dig trygg i arbetsuppgifterna men vill växa genom att leda projekt och utvecklas affärsmässigt.

Du kommer att arbeta med att driva projekt i fält. Som ledande montör är du länken mellan projektledare, montörer och gräventrepenörer som är involverade i projekten. Du leder och fördelar arbetet på plats, du ansvarar för arbetsmiljöfrågor och ser till att arbetet fortlöper enl. plan.

Arbetstid dagtid och majoriteten av projekten är förlagda i mellanorrland. Vissa projekt kan vara förlagda på annan ort och då kan resor bli aktuellt. Här har du möjlighet att styra en hel del beroende på vad du är intresserad av. Föredrar du att arbeta borta finns den möjligheten också!

Detta är ett rekryteringsuppdrag där processen hanteras av StudentConsulting men du blir direktanställd av Eltel. Placeringsort Sundsvall men för rätt sökande kan tjänsten även placeras i Hammarstrand eller annan ort inom mellersta Norrland.

Tillträde enl. överenskommelse

Detta söker vi:

Hos Eltel är det högt tempo och det är viktigt att du är intresserad av det affärsmässiga och vill leda projekt och utvecklas långsiktigt. För att vara aktuell för uppdraget ska du ha tidigare erfarenhet som ledande montör alternativt vara montör med 5-års erfarenhet av 0,4-20kV jordkabel och luftledning.

Du har fullständiga gymnasiebetyg inom el- eller energiprogrammet. Du behärskar ritläsning och har god dator- och systemvana. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Det kanske viktigaste av allt är att du har driv och engagemang och vill ta nästa steg i karriären. Om du vill växa som ledare och inom en organisation som satsar och har stora ramavtal inom segmentet så är detta möjligheten för dig!
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se