Elektronikkonstruktör till Aiab Energy

Elektronikkonstruktör till Aiab Energy

Aiab Energy tillhör de främsta i branschen och utökar nu sin verksamhet i Fagervik med ytterligare en elektronikkonstruktör.

Information om uppdraget:

Aiab Energy erbjuder skräddarsydda totallösningar av strömförsörjning. Det innebär kundanpassade utrustningar, från utveckling, konstruktion och tillverkning, till platsmontage, idrifttagning, utbildning samt fältservice. Aiab har flera stora avtal med bl.a. flera stora myndigheter och statliga organisationer samt SL.

Tjänsten som elektronikkonstruktör är tillsvidare och på heltid med arbetstider måndag till fredag kontorstid. StudentConsulting är rekryteringspartner och hanterar rekryteringsprocessen medan anställningen blir direkt på Aiab Energy i Fagervik, Timrå. Tillträde enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Arbetet som elektronikkonstruktör på Aiab Energy innefattar bl.a. konstruktion av DC-system, dimensionering, provning, dokumentation och felsökning av elektronikprodukter. I tjänsten ingår också utbildning av kunder på levererade anläggningar.

Vi söker dig med ett genuint intresse för teknik och relevant utbildning inom elektronikområdet. Tidigare erfarenhet av elektronikkonstruktion och kunskaper om EMC och batterier är starkt meriterande. Det faller dig naturligt att ta ägarskap för dina uppdrag och du har god kommunikativ förmåga. Vidare motiveras du av att lösa problem och skapa goda och långsiktiga kundrelationer.

Vi arbetar löpande med urval och interjvuer och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se