Driftsättare till Aiab energy AB

Driftsättare till Aiab energy AB

Aiab energy är Sveriges ledande leverantör av strömförsörjningsutrustning inom området reservkraft, avbrottsfri kraft och DC-system. Aiab Energy utför projektering, konstruktion, tillverkning, installation, driftsättning samt utbildning och service.

Information om uppdraget:

Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet? Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda, kunniga medarbetare i ett marknadsledande väletablerat företag.

Som driftsättare på Aiab energy kontrollerar du tillverkade produkter inför leverans. I arbetet ingår också att driftsätta och utföra service och reparationer av egna produkter på plats hos Aiab energys kunder. Därmed är dialogen med kund en viktig del i rollen som driftsättare där du säkerställer att de är informerade om produkterna.

Du utför ditt arbete självständigt, men ingår i ett team av driftsättare. Driftsättning och service utförs på plats hos kund runt om i Sverige, vilket medför ca 100 resdagar med övernattning per år. Du utgår från Fagervik och arbetstiden är förlagd till vardagar. Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du anställs av Aiab energy, tillsvidare med start enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har god kunskap inom el och automation, och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som driftsättare. Erfarenhet av att arbeta med reservkraftsanläggningar är meriterande.

För att trivas i rollen som driftsättare på Aiab energy bör du trivas med att arbeta på fältet nära kund. Du har en positiv inställning och motiveras av ett varierat arbete med frihet under ansvar. Du ser inte resor i tjänsten som något hinder. Som person är du analytisk och har förmåga att fatta självständiga beslut. B-körkort är ett krav.

Vi arbetar löpande med urval och intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-11-30. Tycker du att detta låter intressant så vänta inte! Skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se