Rekrytering av produktionstekniker till Roplan

Rekrytering av produktionstekniker till Roplan

Vill du vara en viktig del av en spännande framtidsresa tillsammans med Roplan? Kanske har du en bakgrund som CNC-operatör eller har erfarenhet som produktionstekniker! Vi söker dig som är en "doer" och som trivs i industrimiljö. Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Roplans räkning en produktionstekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Roplan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Roplans önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som produktionstekniker på Roplan är ditt huvudansvar att optimera produktionsprocessen för att eftersträva effektiviserad tillverkning genom analys- och utvecklingsarbete. Du är den som ansvarar för den produktionstekniska delen och ser till att verksamheten håller genomloppstider. I arbetet ingår att se helheter och vara närvarande samt delaktig i produktionen.

Andra förekommande arbetsuppgifter:
  • Ansvara för underlag, instruktioner och manualer för produktionsarbete
  • Framtagning av montageinstruktioner
  • Konstruktion av fixturer
  • Effektivisera flöden och logistik
  • CNC-programmering
  • Analysera investeringsbehov, driva investeringar och följa upp resultat
Vi söker dig som

Har erfarenhet av någon form av produktionsarbete och som är hungrig på att utvecklas! Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det. Meriterande är vana av CAD samt utbildning inom produktion och/eller konstruktion, men ej ett krav. Även erfarenhet av LEAN är ett plus i kanten!

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Roplan. Du drivs av att leda förbättringsarbeten och trivs i industrimiljö. Det är lika självklart för dig att vara en del av produktionen som att arbeta med analys och effektiviseringar.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Timrå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Roplan har funnits i Timrå sedan år 2000 sedan förvärvet av underleverantören Melkerheds. Idag sker större delen av Roplan's maskinbearbetning i Timrå. De befintliga lokalerna är dock ej ändamålsenliga och inte anpassade för den tillväxt som Roplan haft de senaste åren, och för att säkerställa fortsatt konkurrenskraft kommer enheterna i Tumba och Timrå därför att slås samman till en enhet och flyttar till nya lokaler i Timrå på 4500 kvm. Med över 40 års erfarenhet av mekaniska tätningar, designar, utvecklar och tillverkar Roplan applikationsbaserade tätningar för maskiner med roterande axlar. Roplan samarbetar med mer än 40 världsledande tillverkare och levererar för närvarande lösningar och produkter till mer än 350 OEM-tillverkare globalt.
Mer info
Kontaktperson Anna Karolina Eriksson
Telefon 073-800 25 69
Område Timrå
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.