Serviceledare till PulpEye

Serviceledare till PulpEye

Här får du chansen att bli ansvarig för en världsledande produkt och ta en nyckelroll hos ett växande företag. PulpEye levererar högteknologisk mätutrustning till pappersmassabruk i Sverige och världen. Din uppgift blir att planera och säkerställa att installation och service utförs i tid och på rätt sätt. Detta är också en roll för dig som trivs ute i verkligheten då det även innefattar att du själv utför en del servicearbeten. Läs vidare och se om detta är din nya utmaning. Vänta inte med att skicka in ansökan då vi går igenom löpande!

Information om tjänsten

PulpEye utvecklar och säljer flertalet olika mätutrustningar som analyserar och mäter pappersmassa. Kunder är pappersmassabruk i Sverige men också runt om i världen. PulpEye har ökat försäljningen kraftig de senaste åren och satsar på tillväxt framåt. Företaget har sitt huvudkontor i Örnsköldsvik, men har även kontor i Timrå och Västerås samt Vancouver i Kanada.

Professionals Nord ansvarar för denna tjänst. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet i upp till 12 månader. Om samarbetet fungerat väl är sedan möjligheterna goda möjligheter till en anställning direkt hos PulpEye.

Arbetsuppgifter

Du kommer inneha rollen som Serviceledare där du har ett antal servicetekniker under dig. Du håller kontakt med kunder, utbildar, säljer in service och säkerställer att kunderna får den service och det underhåll som är avtalat.

Då PulpEye är ett mindre företag kommer du också själv att utföra service och underhåll i den mån det krävs. De servicetekniker du ansvarar för är ofta på resande fot vilket innebär att mycket kontakt sker via telefon, men du kommer att följa med och hjälpa till på servicearbeten tillsammans med dina medarbetare. Vid dessa serviceuppdrag befinner du dig ute hos kunden, du har kontakt med ansvariga på plats vid felsökning och vid uppstart av nya maskiner kommer du även instruera driftansvariga på plats i produktens dagliga drift.

Uppdragen innefattar:
  • Felsökning,
  • Reparation,
  • Förebyggande servicearbete samt uppstart av nya maskiner ute på plats hos PulpEyes kunder.
Vi söker dig som

Har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare, främst mot processindustrin. Erfarenhet av resande yrke är meriterande. Du bör ha ett visst kunnande om mekanik, elektronik, process- och datoranvändning. Svenska och engelska språket är ett krav i tjänsten då du kommunicerar med kunder i Sverige men även kunder i andra länder.

Personlig lämplighet kommer värderas högt i denna rekrytering. Vi ser därför att du har en god kommunikationsförmåga och är bekväm i sociala situationer då du träffar många olika typer av samarbetspartners i ditt arbete. Vidare ser vi att du är ödmjuk och har ett intresse för tekniska lösningar.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik eller Timrå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök". Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

PulpEye startade i liten skala men idag, 15 år senare, är de världsledande inom mätteknik mot massa- och pappersindustrin. Framgången har dock inte förändrat företagets kultur, vilken präglas av ödmjukhet och god sammanhållning. Du är i trygga händer hos PulpEye!
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 12 okt 2020 (14 dagar kvar)