Projektadministratör med logistiksinne? Kolla här!

Projektadministratör med logistiksinne? Kolla här!

Här finns tjänsten för dig som vill kombinera kundservice med kvalificerat administratörsarbete. Vi söker dig som är duktig på Excel och som har ett affärsorienterat tankesätt. Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en projektadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Det här är en unik administratörstjänst som kommer att innefatta många olika arbetsuppgifter utöver administration. Du kommer att arbeta nära säljorganisationen i olika dialoger med affären i fokus. Utöver detta arbetar du en del i Excel där du upprättar olika rapporter för företaget. I rollen ingår också en del kundkontakt där du blir ansiktet utåt där du förväntas agera professionellt och serviceinriktat.

Några fler vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Kundhantering via telefon, mail och personlig kontakt
  • Visst logistikarbete, såsom planering och uppföljning
  • Faktureringsarbete
På din avdelning finns två kollegor som du kommer arbeta nära och ni kan täcka upp för varandra under ledigheter och liknande.

Vi söker dig som

Har liknande erfarenhet sedan tidigare. Du är bra på Excel och har god datorvana. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att du är tänkande, modig och självgående som person för att trivas i rollen. Du förväntas agera professionellt i bemötande av såväl kollegor som kunder.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Timrå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.