Projektinköpare

Projektinköpare

Vi söker nu en Projektinköpare med start så snart som möjligt. Uppdraget är på heltid och till att börja med fram till årsskiftet med möjlighet till fortsättning. Vill du arbeta globalt i en dynamisk, snabb och användarorienterad miljö i ett högpresterande team? Missa då inte den här chansen utan skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Projektinköpare arbetar du med inköp för olika projekt. Ditt huvudfokus kommer att vara inom den största affärsenheten hos vår kund. Du samordnar, leder och genomför inköp mot leverantörer.

Din roll som Projektinköpare innebär även, förutom traditionella inköpsaktiviteter som förfrågningar, utvärderingar, leverantörsförhandlingar, att utveckla och förvalta leverantörsavtal.

Dina viktigaste mål i denna roll är att förbättra inköpstider för nya och ändrade produkter samt hålla kostnadsmedvetenhet.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen inom supply chain, teknik eller motsvarande utbildning tillsammans med tidigare arbetslivserfarenhet från sourcing, produktutveckling, inköp, upphandling, projekt inköp eller liknande .

Du har en god förståelse för produktutvecklingsprocesser samt ett intresse för kvalitet, logistik och produktionsteknik. Då du arbetar med flera olika projekt så är det viktigt att du kan hantera stressiga situationer, ha ett logiskt såväl som ett analytiskt tänkesätt .
Du är kommunikativ och är bra på att bygga relationer då du både har mycket kontakter inom bolaget och internationellt.

Om Poolia

Poolia har ett fokus, att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.