Beredande CNC-konstruktör till NHK

Beredande CNC-konstruktör till NHK

Motiveras du av utmaningen att få arbeta i en världsledande koncern? Trivs du med att arbeta i högt tempo, ha varierande arbetsuppgifter och samarbeta med dina kollegor? Perfekt, då är det nog dig vi söker. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för NHK:s räkning en beredande CNC-konstruktör och uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos NHK under 6 månader, samtliga parters intention är att du därefter ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

NHK erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats i ett expansivt klimat! Här samarbetar hela produktionen mot uppsatta mål, att gemensamt nå leverans och att samtidigt ha roligt tillsammans genom olika aktiviteter. Rekryteringen avser en ersättningsrekrytering och du kommer få möjlighet att ha överlämning med din företrädare. Arbetet sker vardagar mellan klockan 07:00-16:00.

Hos NHK finner du bred kompetens och du kommer använda modern teknik för att erbjuda effektiva lösningar. Vidare erbjuder NHK dig en vardag med modern teknik, högt teknikinnehåll och en god plattform för att utvecklas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och NHK:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som beredande CNC-konstruktör kommer du bli en del av ett erfaret team där du kommer att tolka och utgå från konstruktionsritningar. Du arbetar dagligen med ritningsläsning och organiserar filer och mappar som inkommer via orderingången. Manuellt skärningsarbete förekommer.

Vidare kommer du dagligen hantera maskin- och verktygsunderhåll, programmera skärmaskiner och aktivt medverka i förbättringsprocesser. Du är allmänt behjälplig gentemot dina kollegor i produktionen och hoppar snabbt in där armar och ben behövs.

Du ansvarar för att bearbetade detaljer är ritningsenliga, att kontrollplaner följs och att arbetsplatsen hålls ren och snygg enligt rutiner.

Vanliga förekommande arbetsuppgifter är:
  • Underhåll
  • Hantera råmaterial
  • Kontroll
  • Programmering
Vi söker dig som

Har avslutad gymnasieutbildning, det är meriterande om du har verktygstekniks utbildning på gymnasienivå alternativt en likvärdig utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdiga. Det är ett plus om du har truckkort.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har god datorvana och behärskar MS Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Monitor, men det är inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos NHK. Vi ser därför att du som person är drivande, är framåt och serviceminded. Du är flexibel, har hög arbetsmoral och trivs att samarbeta med andra samt har ett brinnande intresse för att utveckla dig inom NHK.

START: augusti 2018 eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Timrå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Natalie Lindwe

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

NHK:s huvudkontor med produktion finns i Timrå. "Offensiva Timrå" säger många, NHK gillar det ordet och lever också efter det. På 20 år har NHK blivit en av Europas modernaste tillverkningsanläggningar för produktion av PVC-produkter och storformatsprint.

NHK har täckt och skyddat utrustning och tillgångar sedan 1997. Anläggningen i Timrå har under senare år nära nog fördubblat ytan vilket gör att NHK även kan arbeta med de allra största formaten. Verksamheten är fördelad mellan främst fyra områden - produktion, montage, byggnation och reklam. NHK täcker hela världen. http://www.nhk.se/sv-SE
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 4 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.