Tech-supportmedarbetare till Moba Sweden!

Tech-supportmedarbetare till Moba Sweden!

Inledning:
Är du tekniskt lagd och gillar att arbeta fritt med stort eget ansvar? I denna tjänst så kommer du arbeta med marknadens mest kompletta maskinkontrollsystem. Läs vidare och sök redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Moba Sweden en Tech-supportmedarbetare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Moba Sweden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Mobas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:
  • Härlig gemenskap med ett sammansvetsat team som kallar varandra både vänner och kollegor.
  • Central och viktig roll med stora möjligheter att påverka.
  • Arbete i en helt nyrenoverad och fin lokal.
Arbetsuppgifter
Som Techsupport så kommer du arbeta med "first line support" av Mobas maskinkontrollsystem. Främst jobbar du nära kunderna med telefonsupport där de ringer in med olika frågor. Du arbetar nära i teamet med kollegor som har olika kompetenser och erfarenheter för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt.

Då Mobas maskinkontrollsystem ständigt utvecklas ser Moba din kontinuerliga kompetensutveckling som en naturlig del i arbetet. Målet är att erbjuda marknadens bästa support!

Vi söker dig som:

är ansvarsfull, gillar ett högt tempo och har god problemlösningsförmåga. Du har intresse för maskinkontrollsystem och att skapa mervärde för kund. Som första linjens support måste du trivas i att tala i telefon och på ett pedagogiskt vis kunna hjälpa våra kunder med deras frågor. Ha ett gott tålamod, vara lugn kommunikativ är viktigt. Du bör ha god förståelse för teknisk information och vara hungrig på att kontinuerligt lära dig och utvecklas.

Vi tror att du har en bakgrund där du har arbetat med kundsupport tidigare där du är van att hjälpa kunder över telefon och mail. Det är meriterande om du har en bakgrund inom mätning och har erfarenhet om maskinkontrollsystem.

B-körkort är ett krav och du ska även kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

START: September
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Timrå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida http://www.mobasweden.com/
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan företaget grundades 1972 har MOBA växt till en global aktör inom maskinstyrning med bland annat det marknadsledande utjämningssystemet MOBA-matic II och det nyskapande maskinstyrningssystemet PAVE-IR. I Sverige är vi mest mest kända för grävsystemet Xsite PRO som är det mest kompletta på marknaden. Vi vet vad som är viktigast på byggarbetsplatsen och är kända för noggrann och stabil spjutspetsteknik med fokus på användaren. Bland MOBA-koncernens kunder världen över finns Caterpillar, Volvo, Dynapac, Bomaq, Vögele, Ammann, Hitachi, Liebherr, Doosan, JCB, Komatsu, Hidromek och Ruthmann för att nämna några.