Vi söker 2 st CNC-operatörer!

Vi söker 2 st CNC-operatörer!

Lernia söker CNC-operatör till etablerad kund i Timrå!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med CNC-styrda maskiner där du noggrant förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för. I dina arbetsuppgifter ingår även att kontrollera att utfört arbete lever upp till satta kvalitetskrav. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.
  • Rigga maskinen
  • Programmering
  • Genomföra korrigera i styrsystemet
  • Övervaka maskinen
  • Kontrollmätning
Formell kompetens
  • Du har några års erfarenhet som CNC-operatör.
  • Goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.
  • God datorvana
Meriterande är:
  • Grönt/blått certifikat
  • Erfarenhet av programmering i minst ett styrsystem.
Personliga egenskaper

Du har lång erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du har ett tekniskt intresse, nyfiken och vill utvecklas. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

6 månaders visstidsanställning med möjlighet till förlängning eller övertag

Heltid/Timrå

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse/Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! För frågor kring tjänsten är du välkommen att maila mathias.lordell@lernia.se

Observera att vi ej tar emot några ansökningar via mail.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För kunds räkning söker vi två CNC-operatör med några års arbetslivserfarenhet inom området. Du blir anställd via Lernia och uthyrd till vår kund. Vi på Lernia erbjuder spännande uppdrag med utmanande arbetsuppgifter i en givande och trevlig arbetsmiljö. Är du vår nya medarbetare? Skicka in din ansökan redan idag!