Lagerarbetare för deltidsuppdrag

Lagerarbetare för deltidsuppdrag

Om tjänsten

Vi söker just nu dig som är ute efter ett deltidsuppdrag på sidan om dina studier eller vill jobba extra som lagerarbetare. Arbetspassen är förlagda 3-skift i Timrå.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med truckkörning, manuell sortering av gods och paket samt administrativa arbetsuppgifter som avvikelserapportering, skadehantering och registreringar i kundens system.
Som deltidsanställd ersätter du vid ordinarie personals frånvaro samt täcker upp vid arbetstoppar.
För att kunna arbeta som deltidsanställd på detta uppdrag krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat arbete.

Formell kompetens

God svenska, både vad gäller muntliga och skriftliga instruktioner. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.

Krav
  • Truckkort A1-A5 samt B1
  • Möjlighet att arbeta nattetid
Meriterande
  • Erfarenhet av lager- och logistikarbete
  • Erfarenhet av orderhantering och lageradministration
  • B-körkort samt tillgång till bil
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Om anställningen

Arbetstid: 3-skift

Placeringsort: Timrå

Tjänstgöringsgrad: Deltid vid behov


Information


Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Ansvarig rekryterare: Thomas Nygren, thomas.nygren@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.