Chaufför med B-kort till Godsservice i Västernorrland AB

Chaufför med B-kort till Godsservice i Västernorrland AB

Inledning:
Har du B-körkort och lockas av ett fartfyllt och omväxlande jobb? Är du utåtriktad, social och trivs att jobba med mycket kundkontakt? Då kan denna tjänst var något för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Godsservice i Västernorrland AB en B-kortschaufför. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Godsservice i Västernorrland AB initialt i 3 månader under perioden juni, juli, augusti med möjlighet till förlängning. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet..

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Godsservice i Västernorrland ABs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
  • Socialt arbete
  • Frihet under ansvar
  • Omväxlande arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter
Du kommer köra distribution i närområdet kring Timrå, och kör alltid samma rutt men blir på sikt inlärd en till rutt för att kunna backa upp för kollegorna. Du kommer ha mycket kundkontakt då du levererar både till företag och privatpersoner. Vidare så kommer du även lasta och lossa själv och truck finns att tillgå på terminalen. Arbetstiderna är måndag - fredag, 06:00-15:00 och du startar alltid din dag på terminalen i Timrå.

Vi söker dig som:
Innehar B-körkort och är flytande i svenska i både tal och skrift då all dokumentation sker på svenska. Det är vidare meriterande om du tidigare eller nuvarande är yrkeschaufför samt har behörighet för bakgavellyft

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Godsservice i Västernorrland.
Du är social och utåtriktad då det tillkommer mycket kundkontakt. Vidare är du duktig på att passa tider, lösningsfokuserad och en lagspelare som kan samarbeta med kollegor och kunder.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid under sommaren
STAD: Timrå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 8 juni 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!