Verkstadschef till Docksta Buss & Truck i Timrå

Är du på jakt efter nya utmaningar och vill arbeta i ett händelserikt företag? Tycker du precis som vi att ingenting är omöjligt? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Tjänsten:
Vi söker nu en verkstadschef till Docksta Buss & Truck med placering på verkstaden i Timrå. Du kommer att ansvara för verkstaden i Timrå samt externa verkstäder inom verksamhetsområdet Timrå/Sundsvall. Som verkstadschef leder och fördelar du arbetet inom verksamhetsområdet, du har personalansvar och som person tror vi att du drivs av att utveckla arbetssätt, motivera dina kollegor samt har ett tekniskt intresse. I arbetsuppgifterna ingår att se till att fordonen är trafiksäkra samt planering och genomförande av underhåll. Du genomför inköp utifrån behovet som finns i verksamheten. Hos oss får du möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas.

Erfarenheter/krav:
Vi ser gärna att du ha relevant högskoleutbildning och har tidigare erfarenhet av en liknande roll. För att lyckas bra i rollen bör du ha erfarenhet av arbete i ledande befattning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheten av arbete med tunga fordon samt har erfarenhet av fordonanalysprogram samt fordonsel. Du har datavana och trivs med datorn som arbetsredskap. Erfarenhet av MPS-system eller verkstadssystem är meriterande.

Som person är det viktigt att du är strukturerad, engagerad och ansvarstagande. Rollen innebär mycket interna som såväl externa kontakter vilket ställer krav på att du är kommunikativ. Du tycker mycket om att arbeta med människor och du förväntas kunna arbeta både individuellt som i grupp.

För att arbeta hos oss ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:
  • B-körkort
  • D-körkort anses meriterande
  • Svenska i tal och skrift samt kunskap i engelska
  • Gärna några års erfarenhet inom branschen
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Välkommen med din ansöka redan idag!

För mer information kontakta:
Arne Perzon, tf Verkstadschef, Tel 070-229 43 79 eller
Anders Hagström, Teknisk chef, Tel 070-349 06 66

All kontakt med rekryteringsfirmor avböjes vänligen men bestämt.
Mer info
Kontaktperson Malin Andersson
Telefon 1111111111
Email Mejla Malin Andersson
Område Timrå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bjorksbyberg.teamtailor.com/
Sista ansökningsdag 12 feb (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Docksta Buss och Truck AB är ett verkstadsföretag med huvudfokus på tunga fordon främst bussar och taxifordon. Idag är vi ett 20-tal medarbetare inom företaget. Verksamheten är fördelad på sex verkstäder i Västernorrland från Timrå i söder till Örnsköldsvik i norr som alla ligger i anslutning till Byberg & Nordins depåer. Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Idag spänner verksamheten över ett stort antal områden inom resor och busstrafik, såväl lokalt i Västernorrland, som i södra Sverige, Norden och ut i Europa. Byberg & Nordin omsätter 260 mkr, har närmare 360 medarbetare och drygt 200 fordon.