Servicetekniker El/Klimat - Timrå

Servicetekniker El/Klimat - Timrå

Om tjänsten

I ditt arbete som Servicetekniker i arbetsgruppen El/Klimat nord kommer du till största delen att arbeta med underhåll, reparationer och lagerhållning av klimatprodukter, hantera in- och uttransporter av produkter mellan klimatavdelning och depånätet i region nord. Arbetet utförs till största delen på klimatavdelningen i Timrå, du kommer ha kontaktytor med depåerna i regionen. Du rapporterar till gruppchef för El och Klimat.

Du kommer att ha ett varierande arbete, som innefattar att arbeta både självständigt och tillsammans med andra kollegor. Du kommer att arbeta med våra klimatprodukter som består framför allt av värmeprodukter för byggindustrin, såsom mobila hetvattenundercentraler och hetvattenaerotemprar.

Om dig

För att trivas i tjänsten tror vi att du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs. Du uppskattar ett varierande arbete och trivs med att arbeta tillsammans med andra, du ser service och samarbete som en självklarhet i ditt dagliga arbete. Vi anser att yrkeserfarenhet från arbeten såsom servicetekniker, mekaniker, bilmekaniker eller VVS-arbete kan vara meriterande. Vi ser att du har en positiv inställning, är lugn och pålitlig. Teknikutbildning och truckkort ses som meriterande.
  • Du har B-körkort.
  • God datorvana
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Vad erbjuder vi dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan

Urvalet och tillsättning kommer inte att ske innan utsatt datum, men tveka inte med din ansökan.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta: Gruppchef El/Klimat, Daniel Bodin, tel: 070 - 317 54 57

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Daniel Bodin
Telefon 070-317 54 57
Område Timrå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.