Ordermottagare till Skanska Rental

Ordermottagare till Skanska Rental

Har du erfarenhet av att arbeta med lagerhantering och innehar truckkort? Då kan detta vara nästa utmaning för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Skanska har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Skanska en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSkanska Rental hjälper företag med rätt utrustning genom hela projektet. Hos Skanska Rental kan du hyra maskiner, tornkranar, bygghissar m.m. Med Skanska som strategisk samarbetspartner har du full kontroll över samtliga maskiner och tjänster. Deras verksamhet baseras på delningsekonomi för att skapa en mer hållbar framtid.

ArbetsuppgifterI rollen som ordermottagare kommer du att arbeta i Skanska Rentals butik med uthyrning och försäljning av hyresmaskiner. Du kommer framförallt att arbeta bakom butik i deras lager där du kommer att plocka ordrar och ta emot returer, samt utföra underhåll på maskiner. Du kommer även att hjälpa till ute i butik.

Formella krav
  • Truckkort
  • Meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Meriterande med körkort för lastmaskin & hjullastare
  • Meriterande med erfarenhet av lagerhantering
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team. Vidare är du flexibel och är van att växla arbetsuppgifter.

Övrig information
Start: September
Plats: Timrå
Lön: Enligt rådande GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Skanska, logistik, lager, order, ordermottagning, ordermottagare, truckkort, hjullastare, lastmaskin, maskin, Sundsvall
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!