Junior tekniker till Timrå Telecom

Junior tekniker till Timrå Telecom

Är du i början av din karriär och lockas av chansen att utveckla dina tekniska kunskaper inom ett företag med varierande arbetsuppgifter och kompetenta kollegor?

Om företagetTimrå Telecom AB grundades 1988 av Jörgen Dahlin. Företaget har sedan dess utvecklat gedigen specialistkompetens inom installering och service av telekomutrustning i master. Idag är de 10 medarbetare på kontoret i Sörberge, norr om Sundsvall. Timrå Telecom värnar mycket om säkerheten kring arbetet de utför samt att de håller en hög kvalitetsstandard. Idag utför de mest avancerade mastarbeten i regionen.

Företaget kommer erbjuda utbildning och säkerhetscertifieringar inom b.la. fallskydd till rätt kandidat.

ArbetsuppgifterSom masttekniker på Timrå Telecom arbetar du med installation, service och felavhjälpning av telekomutrustning i master. Arbetet är varierande i miljö och placering. Du jobbar på allt från fabriker, byggarbetsplatser, hustak till mitt ute i skogen på orter runt om i Sverige. Arbetsuppgifterna inkluderar b.la. montering och vinschning av telekomutrustning på master, koppla upp och testa tekniken samt utföra service på befintliga master. Du kommer jobba i team om minst två. Du utgår från kontoret i Sörberge, Timrå där resor och nätter borta förekommer varje vecka.

Formella krav
  • Gymnasieexamen, gärna teknisk
  • B-körkort, utökad behörighet är meriterande
  • Bakgrund inom el, bygg eller montering är fördelaktigt men kan vägas upp av ett stort tekniskt intresse
  • Meriterande med mast- och skyliftutbildning
För att du ska lyckas i rollen som masttekniker på Timrå Telecom behöver du vara en vetgirig, självständig och driven person. Du är inte rädd för att fatta beslut och kan hantera en fartfylld vardag där du själv ansvarar för dina arbetsdagar. Du är ordningsam och uppskattar en arbetsplats där du får interagera med kunder och kollegor. På grund av rollens beskaffenhet försvåras arbetet markant om du är höjdrädd eller färgblind.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Timrå Telecom har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Timrå Telecom en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Januari/Februari
Plats: Timrå
Lön: Enligt rådande GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: masttekniker, tekniker, el, bygg, montering, teknisktintresse, telecom, instalationer, heltid, Timrå, Sundsvall, vinschning, telekomutrustning, master, koppla, service, byggarbetsplatser, hustak, fabriker, LTE, 4G, 5G, mobilnät
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.