Administratör / ordermottagare inom logistik

Administratör / ordermottagare inom logistik

Vill du arbeta i en administrativ roll inom logistik och värdesätter du att samarbeta med andra? Motiveras du av att arbeta kundnära? Vi söker dig till en administrativ och kommunikativ tjänst på ett väletablerat logistikföretag.

Om företagetFöretaget är en global koncern som arbetar med att leverera logistiktjänster till kunder inom bland annat fordonsindustrin och tillverkningsindustrin.

De söker nu dig som vill vara en del av deras expansiva resa och som vill bidra till effektiva logistiska flöden och nöjda kunder. Som administratör tillhör du bokningsavdelningen, ett team som präglas av nära samarbete och god gemenskap.

ArbetsuppgifterSom bokningsadministratör ansvarar du för att administrera, registrera och dokumentera utgående leveranser. Du tar emot bokningar av transporter som du sedan vidarebefordrar transportinformationen till företagets datasystem, du ansvarar för lastplanering, leveransbevakar samt svarar på kunders frågor gällande bland annat sändningsinformation. Du arbetar inrikes mot främst företagskunder där du tar emot leveransinformation och sedan skapar en order som ska behandlas internt. Dina ärenden tar du emot via både telefon och mail och du kommer även arbeta med många återkommande kunder. Vidare har du även kontakt med chaufförer samt de interna inom terminal, spedition, administrativ support och försäljning.

Din roll kan beskrivas som en administrativ och koordinerande funktion, med syftet att, tillsammans med dina kollegor, skapa ett effektivt logistiskt flöde.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom service och/eller administration
  • God datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur och detaljer som trivs i en roll där du får ge god service till andra. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som uppkommer. Att leverera lösningar till andra ser du som motiverande och du trivs i en dynamisk roll som innebär förändrade direktiv.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Timrå
Lön: Enligt överenskommelse

Hyrrekrytering innebär att du initialt har en anställning hos Bravura, där det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete."

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, koordinator, administration, koordinering, registrering, dokumentation, kundservice, kundsupport, bokning, logistik, transport, heltid, bokning, ordermottagare
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.