Site Manager Electrical Coordinator

Site Manager Electrical Coordinator

Site Manager Balance of Plant Electrical

Electrical Coordinator Enercon

Är du elutbildad, miljömedveten och gillar drivet i projekt? Då är du den vi söker till ett av de största vindkraftsprojekten i Sverige.

ENERCON är ett av världens största företag inom vindkraft, både för konstruktion och drift. I företaget finns mer än 19 000 personer som har en gemensam drivkraft, att bidra till ren luft med miljövänlig energi.

Arbetsuppgifter

Som El-koordinator, Site Manager Balance of Plant Electrical, kommer du att vara delaktig på site i nära samarbete med underleverantörer. Att koordinera arbetsuppgifter och stötta underleverantörer är grunden i uppdraget för att alla projekt kan slutföras inom tidsram och budget. I din roll ser du till att arbetet utförs enligt plan och att verken utrustas rätt i enlighet med gällande säkerhetsföreskrifter.

Kommunikation och samarbete är förutsättningen då du är länken mellan installationsteam och projektledning.I arbetsuppgifterna ingår kontroller av verifikat och att med teknisk administration stötta Platschef, Construction Manager, vid upprättande av teknisk dokumentation.

Deltagandet i dagliga möten i konstruktionsplanering liksom diskussion av olika lösningar gör dig till en viktig länk i det dagliga jobbet. En förutsättning för jobbet är att kunna delegera, planera och följa upp delar i olika pågående projekt.

Då all dokumentation sker på engelska behöver du vara bekväm med att både läsa, skriva och prata lätt och ledigt. Du kommer också att möta anställda på siten från flertalet länder där det engelska språket blir en gemensam nämnare.

Kompetens

För denna roll söker vi dig som är utbildad inom el med gymnasie- eller högskoleutbildning. Du bör ha praktisk erfarenhet av elmontage inom industrin eller vara nyexaminierad elingenjör. Den viktigaste kompetensen är din inställning och ditt positiva driv i arbetsgruppen. Praktisk erfarenhet av högspänning är meriterande, liksom erfarenhet av landbaserad vindkraft.

För teknisk dokumentation krävs Excel och/eller SAP.

Anställning
Tjänsten är en hyrning inom ramen för projektet på ca 1,5 år. För rätt person finns möjlighet till utveckling inom företaget.

Start Augusti eller enligt ö.k, vänta inte med din ansökan då rekryteringsarbetet sker löpande.
Sista ansökningsdag är 2020-06-13.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Victoria Kjellgren på 073 684 73 86
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 juni 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.