Orderadministratör till logistikföretag

Orderadministratör till logistikföretag

Det här är tjänsten för dig som vill komma in i en arbetsgrupp med lättsam och välkomnade kultur. Tjänsten passar även dig som tycker om att arbeta administrativt med kundkontakt. Kunden har behov omgående, så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en orderadministratör. Du kommer att välkomnas till ett gäng, som enligt kunden har "högt i tak och väldigt trevligt på arbetsplatsen. Under din första tid på företaget får du gå jämte en mer senior orderadministratör till du känner dig varm i kläderna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund som är ett logistikföretag. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som orderadministratör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att ta emot bokningar av transporter, registrera samt vidarebefordra information gällande transport i deras datasystem. Du ansvarar även över lastplanering och leveransbevakning av såväl stora som små sändningar. Tjänsten innebär att du arbetar tätt med intern personal på andra avdelningar och du kommer bland annat ha kontakt med terminal, spedition, administrativ support och försäljning. Det dagliga arbetet innebär också mycket kontakt med kunder som exempelvis kan ha frågor rörande sändningsinformation.

Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll som är varvad med mycket intern och extern kontakt. Vidare gillar du att ha många aktiviteter igång samtidigt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
  • Har en avslutad gymnasieutbildning
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med administrativa uppgifter och/eller kundservice under minst 1 års tid.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda datorkunskaper
Som person har du en positiv inställning till samarbete, service och kvalitet. Du värderar ett gott kundbemötande högt och för dig är det naturligt att arbeta serviceinriktat. Då mycket saker händer samtidigt på arbetsplatsen har du lätt för att arbeta strukturerat.

Övrig information
  • Start: Omgående enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Timrå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Timrå
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork