Lastbilschaufför Timrå

Lastbilschaufför Timrå

Vi söker en Lots med utgångsort Timrå med arbetstiden förlagd till dagtid 3 dagar/ veckan och tjänsten kommer att ligga på ca 75-80 % enligt överenskommelse, under vecka 25-27 och under perioder när det är mycket att göra kommer det finnas heltid.

Arbetsuppgifterna består av att lossa och lasta partisändningar som körs på våra bilar som går linjen Skaraborg-Västernorrland för Schenker. Arbetet är varierande och du som chaufför är vårat ansikte utåt mot våra kunder och uppdragsgivare.

Lön enligt kollektivavtal med en extra premiekomp för lotsar.

Vi kommer att hantera inkomna ansökningar löpande och när rätt person dyker upp tillsätts tjänsten oavsett om Ansökningstiden har gått ut eller inte. Så tveka inte, sök om du är intresserad!
Mer info
Kontaktperson Emelie Jonsson
Telefon 0511-80690
Email Mejla Emelie Jonsson
Område Timrå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.arjtransport.se/
Sista ansökningsdag 30 juli (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ARJ Transport AB skall med hög kvalitet, service, kompetens och miljöhänsyn erbjuda och utveckla för kunderna attraktiva lösningar avseende transporttjänster.

Vi har i dagsläget 9 bilar med släp och de flesta är utrustade med kyl/frys/värmeaggregat, en kranbil och en bil med kranväxlare som vi kan erbjuda för transporter som kräver t.ex. kranlossning, maskinflak etc.

Alla våra lastbilar är utrustade med Alkolås, Vehcodatorer är installerade som följer upp sparsam körning och vi tankar samtliga fordon med HVO.

Vi är runt 20 anställda i bolaget och har personal stationerad både i Skara, Hudiksvall och Timrå.
Kontoret finns i Skara där vi också har en egen verkstad för mindre reparationer och service av våra bilar.