Produktionsmedarbetare till kund i Tierpområdet

Produktionsmedarbetare till kund i Tierpområdet

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven och praktiskt lagd person som vill utvecklas i ett varierat arbete? Då är det kanske dig vi söker till vår kund i Tierpområdet.

Nu söker vi en ny kollega till produktionen hos en av våra kunder utanför Tierp. Ditt arbete kommer bestå av bland annat bockning och målning av plåt, ritningsläsning, truckkörning och kantpress. Du är en del av ett team och ni arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål. Det är viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och förstår din del i den gemensamma framgången. För att lyckas i din roll och snabbt komma in i arbetet krävs det stort engagemang från din sida. Flexibilitet är viktigt då du kommer att jobba 2-skift.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av plåtbearbetning och är duktig på ritningsläsning. Du har truckkort, trivs med fysiskt arbete och du känner dig bekväm i produktionsmiljö. Som person är du social, initiativtagande och driven. Du sprider en positiv energi till dina kollegor och självklart är det viktigt att du som söker tjänsten har lust, vilja och ambition att visa vad du går för.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund i Tierpområdet. Uppdraget startar omgående och sträcker sig till en början över 6 månader med chans till förlängning.

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan på www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-04-11. Vid fundering kring tjänsten kontakta Josefine Hjelte på 073-351 27 50 eller josefine.hjelte@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefine Hjelte
Telefon 073-351 27 50
Område Tierp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se