Sjuksköterska / Psykiatrisjuksköterska till WeMind

Sjuksköterska / Psykiatrisjuksköterska till WeMind

Är du specialistsjuksköterska inom psykiatri, alternativt leg. sjuksköterska med lång erfarenhet från psykiatrin? Då kanske tjänsten som sjuksköterska på WeMind i Tierp med omnejd kan vara något för dig!

Om WeMind

WeMind Psykiatri är Sveriges näst största privata vårdgivare i psykiatri, med ca 340 medarbetare på 15 mottagningar i 4 landsting. Målet är att nå ut med evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt. WeMind är en modern och kompetensintensiv organisation med korta beslutsvägar. Under 2017 tog WeMind Psykiatri över uppdraget att ansvara för den psykiatriska öppenvården i de fyra norduppländska kommunerna Heby, Älvkarleby, Tierp och Östhammar.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på WeMind kommer du fylla en viktig funktion inom den psykiatriska öppenvården. Du kommer framförallt att arbeta på WeMinds mottagningar i Tärnsjö, Skutskär och Tierp. Dina primära arbetsuppgifter kommer att utgöras av bedömning och behandling av WeMinds patienter. Du arbetar i team tillsammans med psykiater, psykolog, sjuksköterska, skötare samt kurator.

Personliga egenskaper

För att passa in på WeMind krävs att du har en flexibel inställning då arbetsuppgifterna kan variera. Som person behöver du ha förmåga att ta självständigt behandlingsansvar i enskilda ärenden samt god förmåga att planera, organisera samt arbeta tvärprofessionellt. Du lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

För rätt person erbjuder WeMind en konkurrenskraftig lön med möjlighet till flexibla arbetstider.

Du blir anställd av WeMind men rekryteringsprocessen sköts av Randstad Care.

Uppdragsgivare:
WeMind, Norduppland (Heby, Älvkarleby, Tierp och Östhammar)

Kvalifikationer:
Leg. sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatri, alternativt leg. sjuksköterska med lång erfarenhet inom psykiatri.

Ort:
Tierp med omnejd (Heby, Älvkarleby och Östhammar)

Omfattning:
Heltid (även deltid kan diskuteras)

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Lön:
Konkurrenskraftig individuell lönesättning

Senaste ansökningsdag:
2017-07-02 - tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, se därför till att ansöka så snart som möjligt!

För mer information om tjänsten kontakta:
Josef Heijbel (rekryteringskonsult), telefon: 072-5070377, epost: josef.heijbel@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Josef Heijbel
Telefon 0725070377
Område Tierp
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 2 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.