Operatör till Munters i Tobo

Operatör till Munters i Tobo

Om företaget

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag, jordbruk och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 500 medarbetare. För mer information om Munters, besök gärna www.munters.com

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven och tekniskt intresserad person som vill utvecklas i ett varierat arbete? Då kanske det är just dig vi söker till Munters i Tobo!

Som operatör kommer du att förbereda och tillverka metallkomponenter till hela produktionen.
Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor i gruppen och jobbar tillsammans mot uppsatta mål. För att lyckas i din roll och snabbt komma in i arbetet krävs det stort engagemang och nyfikenhet från din sida.

Arbetstiden är förlagd till 2-skift. Uppdraget startar omgående och sträcker sig över 6 månader med goda chanser till förlängning eller anställning hos Munters därefter.

Din profil

Till den här tjänsten söker vi dig som arbetat inom industrin tidigare med fördel inom montering. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och fysiskt arbete är ingenting som skrämmer dig. Som person har du en stor förmåga att arbeta i högt tempo men du väljer alltid att sätta kvalité i första rum. Har du läst en utbildning med teknisk inriktning eller arbetat efter ritningar så är det meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Munters. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.

Ansökan

Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan!

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2022-10-02. För vidare frågor kontakta Ida Broman på ida.broman@clwork.se eller Tove Skärberg på tove.skärberg@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ida Broman
Telefon 073 351 27 78
Område Tierp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se