Kvalitetsingenjör till Munters i Tobo

Kvalitetsingenjör till Munters i Tobo

Dina arbetsuppgifter

Kvalitetsingenjör till Munters

Munters har en stor produktionsanläggning i Tobo som idag är hjärtat av verksamheten. Munters präglas av ett intensivt och mångsidigt förbättringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt utveckling av verksamheten. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Vi söker en Kvalitetsingenjör till Munters fabrik i Tobo.
Avdelningen består av totalt 19 medarbetare som ansvarar för att ta fram kontrollplaner och kontrollmetoder för inköpta komponenter och produkter som säkerställer att komponenterna/produkterna är enligt olika specifikationer.

I din roll kommer du bland annat att granska specifikationer för inköpta komponenter/produkter. Du kommer även att upprätta kontrollplaner/omfattning samt kontrollmetoder utifrån konstruktionskrav för att sedan upprätta kontrollinstruktioner för respektive kontrollmetod. Din roll innebär också att du driver och samordnar arbetet med leverantörs avvikelser samt stödjer produktionen med kvalitetsgranskningar av inköpt material. Vidare kommer du att samverka med Strategiskt inköp, R&D, Kvalitet & Teknik och Produktion om konstruktion och processkrav på köpkomponenter.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett stort och kompetent team där du får möjlighet att arbeta självständigt. För att du ska lyckas i din roll erbjuder vi dig flexibilitet och frihet under ansvar där du får utrymme för din kreativitet och ditt egna driv.

Vi på Munters värdesätter välmående och trivseln hos alla våra medarbetare. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö, där vi kombinerar glädje, professionalitet och laganda skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort eget driv och som trivs bra med att arbeta självständigt.
För att lyckas i rollen som Kvalitetsingenjör hos oss är det viktigt att du är en noggrann person som har ett stort sinne för detaljer och kvalité. Då rollen innebär återkommande kontakt med både interna som externa aktörer, är det viktigt att du har hög socialkompetens samt besitter väldigt goda kommunikationsegenskaper.

Din kompetens är också viktig för oss.
Du som söker har minst en 3-årig teknisk gymnasieutbildning samt gärna en eftergymnasial utbildning inom teknik eller några års erfarenhet från liknande arbete. Du bör ha en god teknisk förståelse samt besitta goda kunskaper i att läsa och förstå mekaniska ritningar och toleranser. Arbete kräver god administrativ förmåga samt goda kunskaper i Office-paketet. Vidare har vi som krav att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel. 0733512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Tierp
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 700 medarbetare. Munters Group AB (MTRS) är börsnoterade på Nasdaq Stockholm och omsätter drygt 7,1 miljarder SEK.