HR-chef till Munters

HR-chef till Munters

Dina arbetsuppgifter

Munters har en stor produktionsanläggning i Tobo som idag är hjärtat av verksamheten. Munters präglas av ett intensivt och mångsidigt förbättringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt utveckling av verksamheten. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Munters söker nu en interim HR-chef som vill arbeta såväl operativt som strategiskt med HR-frågor under en period om 4-6 månader. Du kommer att ansvara för fabrikens HR-arbete där du är en del av fabriksledningen med ansvar för bland annat personalfrågor, rekryteringar, lönerevision, fackliga förhandlingar och kompetensutveckling för att öka flexibiliteten i fabriken. Du är en del av Munters europeiska HR-avdelning med kollegor i Europa och Kista. I Tobo finns det HR administration och just nu outsourcad lönehantering.
Du kommer att ingå i Ledningsgruppen för Produktionsenheten i Tobo samt har nära samarbeta med övriga HR organisation i företaget framförallt med chefskollega i Kista.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat med personalfrågor inom industrin och som kan LOs kollektivavtal. Viktigt i denna roll är att du har erfarenhet av att framgångsrikt lett fackliga förhandlingar och att du har en förmåga att på ett tydligt sätt skapa samförstånd med fackets parter. För rollen krävs att du har akademisk utbildning gärna med ekonomi- och/eller personalinriktning och god kunskap inom arbetsrätt. Likaså ser vi positivt om du lett förändringsarbeten med goda resultat. Vi ser gärna att du trivs med att ta på dig praktiska uppgifter att du gilla att hjälpa andra både kollegor och chefer.

Som person är du driven, målinriktad, förtroendeingivande och motiverar andra med ditt brinnande intresse för att driva affärsnära HR frågor till goda resultat. Som person är du energisk och har en positiv attityd som du gärna delar med dig av! Vidare har du affärsförståelse och god förmåga att tänka kreativt och proaktivt och kommer med nytänkande och fräscha idéer.
Munters är en internationell organisation där mycket av arbetet sker på engelska.
Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel. 0733512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Tierp
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 700 medarbetare. Munters Group AB (MTRS) är börsnoterade på Nasdaq Stockholm och omsätter drygt 7,1 miljarder SEK.