Ekonomiassistent – Finance Services Sweden

Ekonomiassistent – Finance Services Sweden

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en positiv och noggrann ekonomiassistent till vår produktionsenhet i Tobo. Rollen rapporterar i det dagliga arbetet till Finance Manager Tobo Factory.
Positionen

I rollen som ekonomiassistent kommer du inledningsvist att arbeta med leverantörsreskontrahantering för att seanre även arbeta med redovisning, rapporter, systemvård och analyser. Du får också agera support till övriga i ekonomiteamet samt vara behjälplig vid månads- och årsbokslut

Det ingår även att:
  • att arbeta med budget
  • utbilda produktionsledare i ekonomi
  • medverka i implementeringsprojekt projekt
Din profil

För att lyckas i rollen behöver du ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du är serviceorienterad, flexibel och är van att arbeta självständigt. Du är en lagspelare som trivs ihop med andra människor och motiveras av att få ta ett stort eget ansvar och bidra med din kunskap till teamet.
Formella krav:
  • eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna YH, eller motsvarande
  • några års erfarenhet i liknande roll
  • systemvana och goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. Erfarenhet av IFS är en fördel
  • goda kunskaper i svenska och engelska
  • erfarenhet av att jobba i ett mellanstort producerande företag är en fördel
Munters samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Poria Shademani på tel. 0733-51 27 20. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Tierp
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finance Servcies Sweden ansvarar för att ta fram de svenska bolagens resultat på månadsbasis till Group Finance. Vi hanterar bl. a löpande ekonomifrågor, redovisning, leverantörs-/kundreskontra och underhåll av ekonomisystemen. Gruppen består idag av 7 medarbetare inklusive chef, 3 är placerade vid vår produktionsenhet i Tobo resterande 4 sitter på huvudkontoret i Kista.

Munters fabrik i Tobo är Munters enda fabrik i Sverige. Här tillverkas avfuktarsystem som säljs främst i Europa och Asien. Fabriken har för närvarande ca 200 anställda.