Erfaren underhållsmekaniker

Erfaren underhållsmekaniker

Dina arbetsuppgifter

Som underhållsmekaniker säkerställer du produktionen i form av underhållsarbete där du exempelvis arbetar med förebyggande-, avhjälpande- och förbättrande underhåll av maskinparken. Du är ett stöd vid installationer och vid mindre om- och nykonstruktioner, samt leder och planerar arbeten som utförs av entreprenörer vid större underhållsinsatser. I rollen ingår även att aktivt följa och sprida kunskap om den tekniska utvecklingen inom avdelningen och att utforma metoder och rutiner i syfte att förbättra arbetssättet.
Arbetsformen är för närvarande dagtid med beredskap, men andra skift-former kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant teknisk yrkeshögskoleutbildning eller gymnasieutbildning med inriktning mot mekani. Du har erfarenhet av arbete med mekaniskt underhåll inom industri. Goda kunskaper i ritningsläsning och grundläggande kunskap i MS Office, då främst i Word och Excel.

Det är meriterande om du har:
¤ god kännedom om mekanik och pneumatik
¤ brett tekniskt kunnande om industriella anläggningar
¤ körkort för truck, mobila lyftredskap samt travers
¤ kunskap i svetsning, svarvning, borrning och fräsning

Du behöver vara flytande i svenska, i både tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är serviceinriktad, noggrann och flexibel. Vidare ser vi att du är positiv, social samt att du är uppriktig och lägger stort värde i en bra dialog.
Du har förståelse och förmåga för att utföra systematiskt förbättringsarbete med syfte att höja anläggningseffektiviteten och är bra på att ta egna initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga.

Övrig information

För den här rekryteringen samarbetar Munters med Konsultia och hänvisar alla sökanden till Konsultia.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Konsultia Anna Westergren tel. 072-517 00 27 eller anna@konsultia.se
Mer info
Område Tierp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag, jordbruk och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 600 medarbetare. Munters Group AB (MTRS) är börsnoterade på Nasdaq Stockholm och omsätter över 7 miljarder SEK (år 2018).

Munters fabrik i Tobo är Munters enda fabrik i Sverige. Här tillverkas avfuktarsystem som säljs främst i Europa och Asien. Fabriken har för närvarande ca 200 anställda. För ytterligare information om Munters, besök gärna www.munters.com.

Underhållsgruppen har som uppgift att driva och utveckla underhållet vid fabriken i Tobo. Underhållsarbetet bedrivs i nära samarbete med framförallt produktionen med fokus på hög tillgänglighet. Nu söker vi en underhållsmekaniker som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla underhållet inom vår verksamhet.

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se