Projektinköpare sökes till kund i Tierp

Projektinköpare sökes till kund i Tierp

Arbetsuppgifter
Som projektinköpare kommer du arbeta med inköp av material för maskinbearbetning, svets och montering inom industriell verksamhet. Du kommer arbeta på en nystartad avdelning på företaget där du har ansvarar för inköp, sköter leverantörskontakt och upphandlingar.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som har erfarenhet av projektinköp, gärna inom industriell verksamhet. Krav för tjänsten är generellt goda datakunskaper samt att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Erfarenhet av SAP är också ett krav för att snabbt kunna sätta sig in i rollen. Vidare är det viktigt att du har en teknisk bakgrund och har en viss förståelse för de material du ska köpa in. Erfarenhet av upphandlingar och leverantörskontakt är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi letar efter dig som är strukturerad och har en god kommunikatons- och samarbetsförmåga. Du är kreativ, proaktiv och har lätt för att se vad som behövs göras samt får det gjort. Vidare är du analytiskt lagd, har en välutvecklad strategisk förmåga och gillar siffror. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsgrad
6 mån med god chans till förlängning/Heltid/Tierp

Tillträdesdag
Omgående

Information
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Tierp
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en projektinköpare för vår kund i Tierp.