Operativ inköpare sökes för kunds räkning i Söderfors

Operativ inköpare sökes för kunds räkning i Söderfors

Vi söker nu en Operativ inköpare för kunds räkning i Söderfors. Är du intresserad av att arbeta med orderläggning och har erfarenhet av arbete i SAP? Har du dessutom erfarenhet från arbete inom industrin? Sök då tjänsten redan i dag! Denna tjänst är en uthyrning på minst 6 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Operativt inköp av indirekt material såsom reservdelar till produktionen, handskar, kontorsmaterial etc. Orderläggning sker i SAP och du kommer ha kontakt med leverantörer.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av operativt inköp gärna inom någon typ av producerande industriell tillverkning. Erfarenhet av orderläggning och kunskaper i SAP är nödvändigt. Vidare har du god datorvana av MS Office.

Det är viktigt att du kan arbeta större delen av sommaren.

Som person är du självgående, ordningsam och har en god kommunikativ förmåga. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Information

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs av Lernia och blir uthyrd som konsult till ett företag i Söderfors. Uppdraget startar omgående och förväntas pågå i ca 6 månader med chans till förlängning.

Arbetet sker på dagtid mån -fre.

Anställningsform/Omfattning/placeringsort

Visstid/heltid/Söderfors

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tierp
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.