CNC-operatörer sökes till Atlas Copco i Tierp

CNC-operatörer sökes till Atlas Copco i Tierp

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.
  • Rigga maskinen
  • Programmera
  • Kvalitetskontrollera arbetet under tillverkning
  • Övervaka maskinen
Formell kompetens

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker. Vi ser gärna att du är van att arbeta med programmering och det är ett stort plus om du har kompetens inom slipning.

Meriterande är:
  • Grönt certifikat
  • Truckkort
  • Tidigare erfarenhet av slip och svets
Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, initiativrik och lyhörd. Du är driven och tycker om att lära dig nya saker. Du arbetar också bra i team och gillar att ta mycket eget ansvar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Tierp

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Tierp
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu CNC-operatörer till Atlas Copco i Tierp. Atlas Copco är en av Tierps största och mest attraktiva arbetsgivare. De tillverkar handhållna industriverktyg som säljs till många stora kunder runt om i hela världen. Faktum är att var tredje bil är monterad med verktyg som tillverkas på Atlas Copco i Tierp.
Du kommer att vara anställd som konsult via Lernia bemanning men arbeta på Atlas Copco.