Montör med elkunskap sökes till vår kund i Tobo

Montör med elkunskap sökes till vår kund i Tobo

Dina arbetsuppgifter

Som Elmontör kommer du att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din profil

Till rollen som Elmontör söker vi framförallt dig som är en driven och positiv person som motiveras av att vara en viktig medlem i teamet och att ha varierande arbetsuppgifter. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av montering och elkunskap. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av tillverkningsindustri.

Övrig information

Intervjuer sker löpande. Frågor besvaras av Anna på Konsultia anna@konsultia.se
Mer info
Område Tierp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en ansvarsfull, effektiv och kvalitetsmedveten person som drivs av att vara en viktig medlem i teamet och att ha varierande arbetsuppgifter? Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då är jobbet som Elmontör hos Konsultia något för dig!

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se