Maskinoperatör

Maskinoperatör

Dina arbetsuppgifter

I rollen som maskinoperatör är du ansvarig för att din maskin fungerar och bidrar till den planerade produktionen. Arbetet innebär i huvudsak att sköta driften på den enskilda avdelningen i ett schema som bygger på arbetsrotation. Du utför löpande många olika kontroller och analyser i processen. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet.

Arbetet innebär skiftgång och tillträde sker enligt överenskommelse.

Din profil

I denna rekrytering kommer stort fokus läggas på dina personliga egenskaper. Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning som har rätt inställning, stort engagemang och som förstår vikten av noggrannhet. Att vara nyfiken och vilja lära sig är viktiga egenskaper för att lyckas väl.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet och/eller utbildning som processoperatör, maskinoperatör och/eller erfarenhet från tillverkande industri. Vidare är tekniskt kunnande och intresse något som värdesätts. Arbetet kräver flexibilitet, noggrannhet och en förmåga att ta eget ansvar. Som person har du lätt för att arbeta i team och med ett stort engagemang. Du har god initiativförmåga samt att på ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidra till att utveckla arbetet på avdelningen.
  • Truck och traverskort
  • Körkort och tillgång till egen bil
  • Arbeta skift
Meriterande erfarenheter är:
  • Kunskap inom automation
  • Förståelse för produktionsflöden
  • Kunskap inom PLC (programmerbart styrsystem)
Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2018-12-15
Mer info
Område Tierp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konsultia söker maskinoperatör till uppdrag i Tierp hos vår kund inom industrin.

För rätt person kan tjänsten leda till fast anställning hos vår kund.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se