Kantbockare till företag i tillverkningsindustrin

Kantbockare till företag i tillverkningsindustrin

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta hos ett globalt, väletablerat och framgångsrikt företag som är verksamt inom i tillverkningsindustrin. Inledningsvis kommer ditt uppdrag att vara i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan du antingen bli överrekryterad eller få förlängt uppdrag. Du kommer först och främst att ladda maskinerna, ställa in dem med rätt verktyg och bocka plåt. En viktig del är att kunna läsa ritningar och kontrollera att arbetet utförs rätt. Utöver det kommer du även att kontrollmäta och avsyna detaljer, jobba i lacken och lite punktsvetsning.

Din profil

Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats där du är en viktig del av ett team och din arbetsinsats verkligen gör skillnad. Vi söker efter ytterligare en social, organiserad och driven kollega. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av verkstadsarbete och plåtbearbetning och/eller en god generell förståelse för bockning av plåt.

Övrig information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Westergren via e-post: anna@konsultia.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Sista ansökningsdag är 2020-11-30. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Tierp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en ansvarsfull, effektiv och kvalitetsmedveten person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att vara en viktig medlem i teamet? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Kantbockare hos Konsultia vara helt rätt för dig! Du kommer vara anställd av Konsultia men placerad hos vår kund i Tobo. Välkommen med din ansökan!

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se