Projektinköpare till stort industriföretag

Projektinköpare till stort industriföretag

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker nu för omgående tillsättning en erfaren projektinköpare för ett konsult-uppdrag på ett stort svenskt industriföretag. Tjänsten är placerad norra Uppland.

Som konsult hos ValueOne är du del av ett växande företag som är specialiserade inom området Supply Chain, Inköp och Logistik. Här får du möjligheten att utveckla din karriär inom området och vara del av ett starkt team som brinner för att överträffa våra kunders förväntningar.

Ansvar
Projektinköparen ansvarar för inköpsarbetet i samband med industriell utveckling av produkter. Arbetet bedrivs i projektform där inköp deltar för att säkra att inköpen är kommersiellt anpassade för industrialisering och produktion. Arbetet innebär ett nära samarbete med produktutveckling.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter som kommer att ingå i uppdraget:
  • Leda inköpsarbetet inom ett eller flera produktutvecklingsprojekt
  • Skapa, distribuera och följa upp offertförfrågningar
  • Utvärdera offerter
  • Förhandlingar
  • Analysera kostnadselement vid inköp av komponenter och material
  • Avrapportera status av leverantörsprojekt
  • Säkerställa att leverantörer följer krav gällande leveranssäkerhet, kostnad och kvalitet
  • Arbeta med leverantörsutveckling i linje med rådande inköpsstrategi
  • Internationella kontakter
Erfarenhet
För att vara aktuell för den här rollen ska du ha minst fem års erfarenhet av inköp och en teknisk bakgrund. En akademisk examen är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat i en internationell miljö. Mycket bra svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt är ett krav.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du är en kommunikativ person med en utpräglad förståelse för hur man möter människor i olika roller och miljöer. Du är prestigelös och ser inte några problem med att arbeta med både operativa och strategiska uppgifter.

Ansökan och CV skickar du in via denna LÄNK. Sista ansökningsdag är 27 september 2018. Vi hanterar ansökningar löpande varför tillsättning kan komma att ske tidigare.
Mer info
Område Tierp
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 sept (4 dagar kvar)