CNC-operatör/tekniker

CNC-operatör/tekniker

Vi på MF Produktion i Tierp behöver nu förstärka vår personalstyrka med en erfaren och driven CNC-operatör/tekniker!

Arbetsuppgifter
På MF Produktion jobbar vi med småskalig produktion inom skärande bearbetning, vilket gör din roll som CNC-operatör/tekniker varierande och mångsidig. När du ställs inför komplexa jobb får du stort utrymme att själv ta beslut för att lösa problemet. Du är med i hela tillverkningsprocessen genom att programmera, göra verktygsval, bereda, ställa och anpassa maskiner och genomföra tillverkningen. Du arbetar ofta självständigt med dina egna arbetsuppgifter men har också nära samarbete med dina kollegor.

Vi arbetar i CAD/CAM-programmet Master-CAM och affärssystemet Monitor.

Om dig
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet som CNC-operatör/CNC-tekniker inom svarvning och/eller fräsning i fleroperationsmaskiner. Du har god erfarenhet av programmering, och är van att producera avancerade detaljer från ritning till färdig produkt. Du är en van datoranvändare och det är meriterande om du har erfarenhet av CAD/CAM-program. Du har goda kunskaper i svenska och har du också kunskaper i engelska är det ett plus.

Som person är du en driven problemlösare som gärna tar egna initiativ för att förenkla arbetssätt och processer. Du trivs med att jobba självständigt och ansvara för dina egna arbetsuppgifter men har också lätt att samarbeta med andra. Du delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor likväl som du är ödmjuk inför andras idéer.

Är du en mer junior CNC-operatör kan du vara intressant för oss i framtiden och du är också välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande
Som medarbetare hos oss kommer du till en platt organisation där du erbjuds flexibilitet, frihet och ansvar. Vi har en kultur där det finns goda möjligheter att utvecklas när man visar vilja och kunskap. Vi är stolta över vår kunniga personal och är måna om att ge varandra de bästa förutsättningarna för att växa. På anläggningen har vi bra sammanhållning och flertalet medarbetare har varit med oss under många år.

Övrig information
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Du arbetar tvåskift, där tiderna är 06:00-14:00 eller 14:00-23:00. Kvällsskift innebär ledig fredag.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 15 december 2019.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Festin, 018-4707105.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Tierp
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MF-Gruppen är en mindre koncern som består av moderbolaget MF Produktion AB och MF Precision Production Ltd. Vi är ett verkstadsföretag med lång och gedigen erfarenhet av kvalificerad tillverkning inom verkstadsindustrin samlad av skickliga och ansvarsfulla yrkesmän. Vår styrka är att vi kan tillverka komplicerade detaljer och verktyg där ytfinish, mått och formkrav är väldigt höga. Tillverkningen sker ofta i svårbearbetade material som höglegerade stål, hårdmetall, rostfritt och kompositmaterial. Vi strävar efter ett nära och långsiktigt samarbete med våra kunder och åtar oss gärna allt från enstaka tillverkningsoperationer till totallösningar. Med totallösningar menar vi att med utgångspunkt från råmaterial producera och leverera monterade, färdigpackade produkter. Vår inriktning är främst till maskin-, medicin-, och elektronikindustrin.