Butiksmedarbetare med färskvaruansvar till Hemköp Tierp

Butiksmedarbetare med färskvaruansvar till Hemköp Tierp

Jobbeskrivning

Huvudsakliga arbetsuppgifterNu söker vi dig som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet. Som medarbetare på Hemköp Tierp får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet.

I din roll som färskvaruansvarig har du avdelningsansvar och du hanterar kött, fisk, chark och färdigmat med förståelse för HACCP samt butikens riktlinjer för hygien, hälsa och matsäkerhet. I rollen ingår också att beställa varor, utveckla vårt sortiment och aktivt bidra till en inspirerande butiksupplevelse. Som färskvaruansvarig blir du en viktig kugge i butikens glada och sammansvetsade gäng och du har goda chanser till egen utveckling.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, start så snart som möjligt. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi ossAtt du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för att lyckas i rollen som färskvaruansvarig. Du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken ytterligare.

Vi har som krav att du har erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik. Vi ser det som meriterande om du haft avdelningsansvar, speciellt om det varit avdelningsansvar inom en färskvaruavdelning.

För att trivas hos oss ska du ha lätt för att jobba i team, vara noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Dessutom gillar du när tempot är högt och du är van att arbeta under tidspress. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften vilket exempelvis innebär att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du gärna jobbar över avdelningsgränser i butiken.

Profilbeskrivning

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Magnus Lindberg, magnus.lindberg@hemkop.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-06-30. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.
Mer info
Område Tierp
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Hemköp Tierp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.