Mekaniker till Habia Cable

Mekaniker till Habia Cable

Vi söker nu en mekaniker till vår fabrik i Söderfors. Som mekaniker på Habia ansvarar du för underhåll av vår maskinpark, fastighet och därtill hörande utrustningar. Arbetet innebär att du som reparatör ser till att ha maskinerna i fullgott skick och arbetet utförs både avhjälpande och förebyggande.

Du har ansvar för reservdelshantering och anskaffning av den utrustning som krävs och du kommer även att aktivt delta i arbetet med ständiga förbättringar.

Dina kvalifikationer
  • Yrkesteknisk utbildning eller motsvarande på gymnasienivå samt vana från underhållsarbete, gärna från processindustri.
  • B-körkort
  • God datavana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • El-tekniska kunskaper samt svetsning och svarvning är meriterande
Personliga egenskaper
Som person är du kommunikativ, strukturerad och målfokuserad. Du har en analytisk förmåga och ser möjligheter i förändringar. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du utvecklar relationer.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete och varierande underhållsarbete under stor frihet på verkstaden och vid produktionsanläggningen, med stor möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett trevligt gäng som jobbar hårt för att hela tiden vara bäst!

Arbetstiderna är normalt två-skift, kan vid behov vara beredskap under längre eller kortare perioder. Även helgarbete kan förekomma. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan till jobb@habia.com senast 2018-11-18. Om du har frågor om tjänsten, kontakta underhållschef Johan Sahlström på tel 0293-226 79 eller mail: johan.sahlstrom@habia.se
Mer info
Område Tierp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.habia.com
Sista ansökningsdag 18 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Habia Cable är en av Europas största tillverkare av specialkabel till kunder inom telekommunikation, kärnkraft, försvar och övrig industri. Företaget har tillverkning, forskning och produktutveckling i Sverige samt tillverkning i Tyskland, Kina och Polen. Läs mer om oss på habia.com