Erasteel söker initiativtagande operatörer i Söderfors

Erasteel söker initiativtagande operatörer i Söderfors

Dina arbetsuppgifter

Är du en tekniskt intresserad person som söker nya utmaningar inom industrin? Trivs du dessutom med att arbeta i team och tummar aldrig på vare sig säkerhet eller kvalitet? Då är det kanske dig vi söker till Erasteel i Söderfors. Läs mer nedan!

Som operatör arbetar du med att styra och övervaka våra produktionsprocessen. Vi söker medarbetare till vår ämneslinje och till vår atomiseringsansläggning. Inom atomisering består dina arbetsuppgifter av att smälta skrot för att få fram stålpulver, atomisering av stålet samt att fylla pulver i kapslar och behållare. Truck och traverskörning ingår. Du utför även kvalitetskontroller samt operatörsunderhåll.

Inom ämneslinjen arbetar du med att bearbeta vårt material. I dina arbetsuppgifter ingår övervakning av våra olika processer, smide, valsning samt färdigställning. Du arbetar också med operatörsunderhåll.

Tillsammans med dina kollegor i skiftlaget ansvarar du för att arbetet utförs på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Du kommer initialt att gå dagtid för att sedan gå över till 3-skift eller 5-skift. Vi söker dig som kan tillträda så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Truck och traverskörning ingår i arbetsuppgifterna ovan.

Din profil

Vi tror att du kommer passa i den här rollen om du är en ansvarstagande och noggrann person som gärna samarbetar med dina kollegor för att nå uppsatta mål. Att ta egna initiativ kommer naturligt för dig och du har lätt att lära dig nya saker. Du har högt säkerhetstänk samt arbetar alltid med kvaliteten i fokus.

Det viktigaste för oss är att du har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken på att lära dig mer om maskiner och industriarbete. Vi ser gärna att du har gått en teknisk eller praktisk gymnasieutbildning och om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom industrin ser vi det som meriterande. Det är även positivt om du har truck- eller traverskort. För oss är det viktigt att du kan kommunicera på svenska men vi värnar om mångfald och välkomnar alla sökanden.

Ansökan

Är det här en tjänst för dig? Då tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt, då vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna tillsättning samarbetar Erasteel med Clockwork Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor kring tjänsten hör gärna av dig till ansvarig rekryterare Ida Broman på 073-351 27 78 eller på ida.broman@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ida Broman
Telefon 073-3512778
Område Tierp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 sept 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Erasteel Kloster AB är den svenska delen av Erametkoncernen som bedriver forskning & utveckling samt produktion och försäljning av gasatomiserade pulvermetallurgiska produkter och snabbstål med världen som marknad. Vi är ca 350 medarbetare i Söderfors, Långshyttan och Vikmanshyttan och omsätter ca 1,5 miljard kronor. Bolaget är kvalitets- och miljöcertifierat.
För mer information om bolaget, besök www.erasteel.com.