Produktionsmedarbetare till kund i Tierpsområdet

Produktionsmedarbetare till kund i Tierpsområdet

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven och tekniskt intresserad person som vill utvecklas i ett varierat arbete? Då är det dig vi söker till vår kund i Tierpsområdet.

Vi söker nu en ny kollega till produktionen hos en av våra kunder i Tierpsområdet. Ditt arbete kommer bestå av bland annat bockning och målning av plåt, ritningsläsning, truckkörning och kantpress. Du är en del av ett team och ni arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål. Det är viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och förstår din del i den gemensamma framgången. För att lyckas i din roll och snabbt komma in i arbetet krävs det stort engagemang från din sida. Flexibilitet är viktigt då du kommer att jobba 2-skift.

Din profil

Vi letar efter dig som har erfarenhet av arbete inom tillverkande industri och/eller har läst en teknisk utbildning på gymnasienivå. Du har truckkort A2 samt B3 och är duktig på ritningsläsning. Fysiskt arbete är ingenting som skrämmer dig och du känner dig bekväm i produktionsmiljön. Du kommer trivas hos oss om du är praktiskt lagd, initiativtagande och teknikintresserad. Självklart är det viktigt att du som söker tjänsten har lust, vilja och ambition att visa vad du går för.

Din anställning kommer att vara på Clockwork men du jobbar på uppdrag ute hos kund med start i slutet av september. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar till intervju löpande, dock senast 2019-09-22. Vid funderingar är du varmt välkommen att kontakta Josefine Hjelte på 073-351 27 50 eller Anton Karlsson på 073-351 27 78. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefine Hjelte
Telefon 073-3512750
Område Tierp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 sept 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se